Categories: CSS, HTML, Illustrator, Photoshop, Premiere Pro, XD Design

Joe and the juice prototype

Det sidste og afsluttende projekt for semestret endnu en kundecase, denne gang var Joe & The Juice de heldige vindere. Vi var mandag aften inde på Joe & the Juice ved Gammel Mønt og får et brief på hvad de forventede af opgaven, også så vi kunne fornemme stemning som de gerne ville have vi kunne overføre til den feature vi skulle lave i deres kommende interne app. Vi havde ret frit spil med hvad denne feature som vi skulle præsentere 14 dage efter kunne. Jeg blev hurtigt bidt af deres musik og de eksempler som de kom med omkring musikken. Det er også et af de ting som man kendetegner Joe & The Juice, at de altid spiller højt musik og det er ofte kan god musik synes jeg personligt.

Men inden jeg tog et valg for hele gruppen, lavede vi session hvor vi hver satte os ned og ikke snakkede med hinanden og skrev idéer ned. Efter ca. 15 minutter klistrede vi dem alle op på vinduet og gennemgik hver enkel idé, efter blev vi enige om hvilke der kunne være en god idé at går videre med og hvad kunne der være mest kød på. Vi lavede nogle overordnede idéer udfra det, og dagen efter gik vi ned i en af deres barer og spurgte hvad de synes, alle havde noget kritik til musikken, så det var den vi gik videre med.

#

Efter vi havde lavet Business Model Canvas og Value Proposition Canvas for Joe & The Juice og udviklede persona og user journey, lavede vi en paper prototype som vi testede på anden semester studerende. Der fik vi noget info som vi kunne bruge til at forbedre brugervenligheden på vores prototype. Meget af idé-udviklingen og researchen var vi alle inde over, men jeg stod igen for at lave prototypen i Experience Design og tegne app ikonet.