Categories: CSS, HTML, Illustrator, InDesign, Javascript, Photoshop, Premiere Pro

OX Denmarq

På vores 2. semester som multimediedesigner skulle vi udarbejde et eksamensprojekt i samarbejde med en virksomhed. Det eneste krav var at det skulle være dansk design. Vi fik samarbejde med et dansk møbelvirksomhed der hedder Oxdenmarq. Vi startede med at tage ud og besøge virksomheden i Skovlunde, hvor deres kontor og lager befinder sig. Her fik vi et indblik i, hvordan hele virksomheden opereret og hvilke fokuspunkter virksomheden. Vi lavede også et interview til os selv så vi var sikker på at vi fik svar på alle de spørgsmål vi havde inden vi tog derud. Da vi kom hjem igen startede vi på at udarbejde analyser og modeller ud fra den information og research vi havde samlet sammen.

Se et billede af “about” side

Da vi havde fundet ud af hvilke punkter vi skulle fokusere på for at ramme den målgruppe som Oxdenmarq ønskede begyndte vi at lave et moodboard så vi kunne få den rigtige stemning til hjemmesiden som vi ønskede.
Derefter startede vi på at udarbejde et design og logo. Da vi havde gået frem og tilbage mellem design og teste produktet for potentielle kunder, kom vi frem til et endelig design.

Se et billede af “how to care” siden

Efter begyndte vi at arbejde på indholdet til hjemmeside. Vi tog på besøg i Skovlunde endnu engang så vi kunne skyde en film og en masse billeder af deres produktet. Som blev klippet og behandlet da vi kom hjem. Udover det startede vi at kode hjemmesiden. Jeg stod som ene mand for kodningen af hjemmesiden. Den blev udarbejde med HTML, CSS og Javascript. Vi brugte WordPress som REST API.